Limba Romana     English Language     Urmareste-ne pe Facebook
Preturi dentist

Servicii

Consultatii
Consultatii

Consultatiile difera de la pacient la pacient, acestea putand dura de la 15 minute pana la 1h, in functie de complexitatea cazului. In acest timp, medicul ia informatiile necesare de la pacient si completeaza fisa pacientului pentru a pune totul intr-o baza de date prin care se poate urmari evolutia tratamentului. Pe langa istoricul medical al pacientului, se mai fac si inregistrari cu camera intraorala si fotografii acolo unde este cazul.

Profilaxie
Profilaxie

Consideram ca ideal este sa previi, nu sa tratezi, astfel, recomandam ca metodele de profilaxie sa fie aplicate cel putin o data la 6 luni. In unele cazuri, acestea sunt necesare mai des. Detartrari, indepartarea placii bacteriene, igienizarea cavitatii bucale sunt doar cateva din metodele de profilaxie practicate de Exquisite Dent.

Terapie/Odontologie
Odontologie

Terapia diverselor afectiuni dentare, referindu-se la cazurile usoare, unde interventiile sunt minore, se face punandu-se accent pe estetica.

Cosmetica
Cosmetica

Zambetul pacientilor nostri este scopul echipei Exquisite Dent. Stiind cat de important este sa te simti si sa arati bine, am acordat atentie speciala acestui serviciu, folosind materiale si instrumente performante, care sa satisfaca orice exigente.

Albiri

Datorita tehnologiei si materialelor de care dispunem (lampa speciala pentru albire dentara, pasta pentru albire dentara), cosmetica dentara, implicit albirea dentara se face cu mare usurinta si cu rezultate spectaculoase. Albirile pot fi clasificate in doua categorii mari: albire in cabinet si albire acasa. In functie de gradul de colorare al dintilor, folosim diverse metode, dupa cum urmeaza:

  • Pasta si gutiere, unde pasta poate avea cocentratie mai mica sau mai mare a substantei active
  • Pasta si lampa de albire, unde pasta poate avea concentratie mai mica sau mai mare a substantei active
Endodontie
Endodontie

Desi afectiunile dentare care fac parte din aceasta categorie sunt mai complicate decat cele apartinand profilaxiei, tratamentul se desfasoara fara dureri si cu grija deosebita atat pentru confortul pacientului cat si pentru rezultatul ireprosabil al tratamentului.

Protetica (fixa si mobila)
Protetica (fixa si mobila)

Cu ajutorul materialelor de cea mai inalta calitate, medicii si tehnicienii nostri ajung la rezultate impecabile pentru lucrarile necesare in tratamentele protetice. Printre metodele folosite enumeram: ceramica integrala, fatetari, incrustatii, coroane metalo-ceramice. Din nou, acestea se aplica in functie de particularitatea fiecarui caz.

Pedodontie
Pedodontie

Prevenirea si tratarea dintilor copiilor sunt foarte importante pentru dezvoltarea corecta a danturii. Prin metode moderne, Exquisite Dent ofera atat o ingrijire corecta si eficienta a dintilor copiilor cat si indicatii pentru o igiena bucala corecta: periajul corect, alimentatia corecta, flurizarea etc.

Chirurgie
Chirurgie

Chirurgia combina o serie de proceduri menite sa conserve structurile dentare dure. Rezectii apicale, osteoplastia, decapusonarea molarilor de minte, sunt doar cateva din metodele aplicate impecabil de catre specialistii nostri. Totusi, in cazurile in care nu se poate evita extractia, aceasta se va face avand grija ca pacientul sa nu sufere dureri in timpul sau dupa extractie.

Ortodontie

Anomaliile dento-maxilare (inghesuiri dentare, ocluzii incorecte) afecteaza in timp sanatatea dintilor, parodontiului (gingiilor) si articulatiei temporo-mandibulare, fiind in acelasi timp sursa unor complexe importante ale adolescentilor si adultilor.Sunt importante diagnosticul si tratamentul precoce, dar astazi ortodontia se adreseaza deopotriva si adultilor, tratamentele ortodontice tardive avand rezultate la fel de bune.

Implantologie

Implantul dentar devine tot mai cautat si la noi in tara datorita introducerii de materiale biocompatibile ce ii asigura buna integrare, cat si a avantajelor pe care le aduce: - inlocuirea unui dinte care lipseste fara a sacrifica dinti vecini integri, - suport pentru proteze mobile si mobilizabile asigurand o mai buna mentinere si stabilizare, - adaugarea de stalpi necesari realozarii unor lucrari protetice fixe in situatii care ar necesita proteze mobile.

Bijuterii dentare

Pentru un zambet sclipitor, puteti opta pentru bijuterii dentare : cristale, cristale swarovski, pietre pretioase sau metale nobie.